Η ιστορία της εταιρείας Xaskis Energy ξεκινάει από την δεκαετία του ’70 όπου ιδρύθηκε η ατομική εταιρεία με επωνυμία "ΧΑΣΚΗΣ" όπου ασχολούνταν αποκλειστικά με την κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων Χαμηλής και Μέσης Τάσης για οικίες και βιομηχανίες.
Η λειτουργία αυτή συνεχίστηκε επιτυχημένα μέχρι και το 1993 όπου η εταιρεία ανέλαβε το πρώτο έργο ολοκληρωμένης ηλεκτρομηχανολογικής εγκατάστασης στο τότε νεόδμητο κτίριο του ομίλου Τουρνικιώτη στη Λ. Αθηνών. Από τότε η εταιρεία μπήκε δυνατά στον χώρο ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων σε βιομηχανικά κτίρια και αποθήκες σε όλη την Ελλάδα, καθώς και η συνεργασία μας με την Stefatos s.a. ανέδειξε την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία μας στην ανέγερση αποστειρωμένων χώρων σε δεκάδες φαρμακοβιομηχανίες ανά την Ευρώπη.
Το 2002 η εταιρεία άνοιξε νέο κεφάλαιο στο δυναμικό της καθώς ξεκίνησε η προμήθεια ειδικών κατασκευών και ηλεκτρικών πινάκων ισχύος και αυτοματισμού στη ΔΕΗ Α.Ε. και στη συνέχεια η εταιρεία ανέλαβε και τα πρώτα εξειδικευμένα έργα ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε Σταθμούς Παραγωγής Ηλεκτρισμού.
 
 
Image
Image


Το 2006 η εταιρεία άλλαξε επωνυμία σε "ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ" όπου πλέον εκτός της κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων, ασχολούνταν σχεδόν αποκλειστικά με την ανέγερση των μεγαλύτερων Ενεργειακών Έργων της χώρας, με φορείς την ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ και το Πολεμικό Ναυτικό. Τα έργα αυτά είχαν ως κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρισμού και των βοηθητικών τους συστημάτων καθώς και την ανέγερση Εξοπλισμού Διανομής ηλεκτρικής ενέργειας σε δίκτυα Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Τάσης.
Το 2015 η εταιρεία αλλάζει πάλι επωνυμία στη σημερινή της μορφή "XASKIS ENERGY" όπου με το πλέον άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της συνεχίζει και εκτελεί έργα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών μηχανολογικής και ηλεκτρολογικής φύσεως στη βαριά βιομηχανία.
Η XASKIS ENERGY πάντα εξελισσόμενη και άρτια καταρτισμένη σε όλους τους τομείς της ανέγερσης, παρέχει ολοκληρωμένα έργα που ποιοτικά κερδίζουν άξια την θέση τους στην κορυφή των Ευρωπαϊκών απαιτήσεων.
Δεν μας ενδιαφέρει απλά η υλοποίηση, αλλά η πλήρης εξέλιξη ολόκληρου του φάσματος της τέχνης και της επιστήμης των έργων μας, γι’ αυτό με τη βοήθεια του, αξιόλογου προσωπικού μας, παρέχουμε το επόμενο βήμα στον τομέα των Ενεργειακών Έργων.

Από την Θεωρεία στην Πράξη και στην Παράδοση


ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙΑ…

Εξειδικευμένο προσωπικό αναλύει με λεπτομέρεια και σχεδιασμό το εκάστοτε έργο λαμβάνωντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες που αυτό μπορεί να έχει, αλλά και τις απαιτήσεις που υπάρχουν όσο υψηλές και αν είναι αυτές. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία ΧΑΣΚΗΣ ENERGY προνοεί για την τελέσφορη αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος και δηλώνει έτοιμη να δώσει λύση σε ζητήματα ενεργειακής φύσεως.


... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ 

Η υλοποίηση της εγκατάστασης είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένης και εις βάθος μελέτης που έχει προηγηθεί από το εξειδικευμένο προσωπικό μας . Η τεχνικά άρτια καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα της εταιρείας μας φέρει εις πέρας με επιτυχία κάθε εργασιακή πρόκληση, υλοποιώντας το ενεργειακό της έργο πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης ακολουθώντας πιστά τις απαιτήσεις του πελάτη σε σύνθεση με την συμμόρφωση στις διεθνής προδιαγραφές.


ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Προηγείται της παράδοσης του έργου, ο μηχανολογικός και ενεργειακός έλεγχός του από τον τεχνικό διευθυντή και τους μηχανικούς της εταιρείας, οι οποίοι βεβαιώνονται για την αποτελεσματική εκτέλεση του έργου με την δοκιμή της εγκατάστασης για την ασφαλή και σωστή λειτουργία της και εφόσον κριθεί επιτυχής η υλοποίηση της εργασίας που μας ζητήθηκε, δεν μένει παρά να σας δώσουμε «το κλειδί στο χέρι».

Η Εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά EN ISO 9001:2015

Κατεβάστε το πιστοποιητικό
Image
Image

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Η ΧΑΣΚΗΣ ENERGY, εξειδικεύεται στην ολοκλήρωση Ενεργειακών και Βιομηχανικών Έργων, στη Μελέτη και Εγκατάσταση Ηλεκτρομηχανολογικού Εξοπλισμού και στην κατασκευή ολοκληρωμένων Ενεργειακών Έργων και Υποδομών. Από την ίδρυσή μας έως σήμερα, ασχολούμαστε με:
  • Ανέγερση Σταθμών Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας
  • Με Υποσταθμούς και Δίκτυα Χαμηλής, Μέσης και Υψηλής Τάσης
  • Με δίκτυα μεταφοράς και αξιοποίησης υγρής, στέρεας και αέριας ύλης (νερού, λαδιού, πετρελαίου, μαζούτ, ατμού)
  • Μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση Μηχανών Εσωτερικής Καύσης για Παραγωγή Ηλεκτρικής Ενέργειας

Οι Υπηρεσίες μας

Η εταιρεία μας, χάρις την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη τεχνογνωσία που την κατέχει στον τομέα των ενεργειακών έργων,
είναι σε θέση να αναλάβει την άρτια και έγκαιρη διεκπαιρέωση οποιουδήποτε έργου, πραγματοποιώντας αρχικά
μια ολοκληρωμένη μελέτη και προχωρώντας στην συνέχεια με την υλοποίηση του.

Μελέτες & Εγκαταστάσεις Μηχανών Εσωτερικής Καύσης

 με το κλειδί στο χέρι.

Εγκαταστάσεις δικτύων

στερεών, υγρών & αερίων υλικών

Μελέτες & Εγκαταστάσεις Συστημάτων Μέσης και Υψηλής Τάσης

με το κλειδί στο χέρι

Μελέτες, Κατασκευές & Εγκαταστάσεις

Ηλεκτρικών Πινάκων Ισχύος 

Μηχανολογικές Μελέτες

Μελέτες, Κατασκευές & Εγκαταστάσεις

Αυτοματισμού για πάσης φύσεως Εφαρμογές

Εγκαθιστούμε Ενέργεια για πάνω από 20 Χρόνια.

Τα Έργα μας

Η εταιρεία μας, στην πορεία όλων αυτών των χρόνων, με γνώμονα την υπευθυνότητα, τον επαγγελματισμό και την άρτια εξυπηρέτηση του πελάτη
έχει φέρει εις πέρας με επιτυχία, ένα μεγάλο αριθμό έργων.